Monica Gabor s-a angajat ca profesoară în SUA! Ce materie predă și de ce fiica ei Irina a jumulit o rață

Monica Gabor s-a angajat ca profesoară în SUA! Ce materie predă și de ce fiica ei Irina a jumulit o rață

Monica Gabor are doar 33 de ani, dar are o experiență de viață mult mai vastă decât o arată vârsta. Când avea doar 18 ani, aceasta a devenit iubita și apoi soția lui Irinel Columbeanu, care la acel moment era un prosper om de afaceri. Cei doi au divorțat în urmă cu 11 ani, iar din mariajul lor a rezultat frumoasa Irina, care a rămas alături de tată.

Monica Gabor a plecat în SUA și venea regulat să-și vadă micuța, care avea doar 3 ani atunci când ea a plecat din căminul conjugal. Deși la acel moment despărțirea de Irinel Columbeanu nu a fost una încheiată în termeni buni, odată cu trecerea timpului, lucrurile s-au reglat, iar cei doi foști soți se înțeleg astăzi foarte bine.

Ce job are Monica Gabor în SUA

Celebrul om de afaceri a rămas, însă falit, astfel că a fost nevoit să o trimită pe Irinuca în SUA, la mama ei, care locuiește cu un alt bărbat. Mr. Pink are și el un băiat din prima căsnicie și acum se bucură de o familie numeroasă. Interesant este că deși acesta se prezintă ca un om extrem de bogat, Monica a fost nevoită să se angajeze.

Mai mult decât atât, din povestirile lui Irinel Columbeanu pare că familia face economii.

„Este profesoară suplinitoare cu acte în regulă. (…) Ea a învățat, nu tatăl meu a învățat-o engleză cum s-a scris… nu îmi place treaba asta că el i-a pus cartea în mână. Era o fată deja foarte educată. Este foarte frumos, îmi place că muncește și a învățat-o și pe Irina în același spirit. Am vorbit cu fata și îmi spunea că de Ziua Recunoștinței au mâncat rață. Și trebuia să dea 100 de dolari, dar au dat 20 pentru că au cumpărat-o nejumulită, avea penele pe ea și era mai ieftină. Mi-a zis: Am venit acasă și am jumulit-o eu. Sunt bucuros pentru că în America nu e un stil de viață plin de mașini de lux și altele”, a povestit Irinel Columbeanu în noua emisiune a lui Cristi Brancu de la Prima Tv.

Mr. Pink – un om extrem de dur?

Acesta a ținut să precizeze că se înțelege foarte bine și cu Mr. Pink și că este mulțumit că Irinuca primește o educație foarte bună

„Este un om onest, mi-am dat seama din 2016. Și acum îmi dau seama de asta uitându-mă la fiica mea, la educația pe care o primește, a mai spus Columbeanu.

În ceea ce o privește pe Monica Gabor, deși o bună perioadă de timp s-a spus că nu ar fi foarte fericită în SUA alături de iubitul ei, care ar fi un om foarte dur, aceasta are numai cuvinte de laudă la adresa bărbaților care au avut un impact puternic în viața ei. Totuși de remarcat absența ei și a fiicei de pe rețelele de socializare, deși în trecut erau foarte active. Se pare că Mr. Pink nu ar fi de acord cu această expunere.

„Sunt foarte fericită pentru viața pe care o am aici. Îl apreciez foarte mult pe omul din viața mea. Consider că mi-a adus multă schimbare în bine. Și pe omul care a fost în viața mea înainte. Și el m-a ajutat foarte mult și doar cu acești oameni am reușit să devin ceea ce sunt astăzi și le mulțumesc”, a declarat fostul fotomodel. SURSA: Voxbiz.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”