Monica Iagăr, numită președintă a Clubului Sportiv Dinamo pentru următoarele șase luni

Monica Iagăr, numită președintă a Clubului Sportiv Dinamo pentru următoarele șase luni

Fosta atletă Monica Iagăr a fost numită vineri în funcția de președinte al Clubului Sportiv Dinamo București pentru următoarele șase luni, se arată într-un comunicat de presă remis, vineri, AGERPRES.

"Începând cu data de 25 noiembrie 2016, comisar-șef de poliție Iagăr Monica a fost împuternicită pe o perioadă de șase luni, prin ordin al ministrului afacerilor interne, să îndeplinească atribuțiile postului de președinte al Clubului Sportiv Dinamo București. În vârstă de 43 de ani, Monica Iagăr a ocupat din 2009 până în prezent funcția de șef Serviciu/Birou coordonare activități sportive din cadrul Centrului Cultural al MAI, structură subordonată Direcției Informare și Relații Publice a MAI", se arată în comunicatul citat.

Monica Iagăr este una dintre performerele atletismului românesc în proba de săritură în înălțime. Printre cele mai bune rezultate ale sale se numără titlul european obținut la Budapesta (1998), în același an reușind să cucerească aurul continental și la competiția indoor de la Valencia. Ea este deținătoarea recordului național, atât în sală (2,03 metri — al șaselea rezultat mondial din toate timpurile), cât și în aer liber (2,02 metri). Finalistă la două ediții ale Jocurilor Olimpice, Sydney 2000 și Atena 2004, și la trei ediții ale Campionatelor Mondiale, ea a fost desemnată cea mai valoroasă săritoare în înălțime a anului 1998 de către revista "Track and Field". Între performanțele sale se mai numără și două medalii obținute la Campionatele Mondiale Universitare, aur în 1999 și argint în 1997.

Monica Iagăr îi succede în funcție lui George Cosac, care a îndeplinit atribuțiile postului de președinte în perioada noiembrie 2015 — noiembrie 2016, acesta urmând să revină în funcția de vicepreședinte al CS Dinamo.

AGERPRES (AS-autor: Marius Țone, editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Simona Aruștei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...