Moruţan, o dezamăgire uriaşă: Unde a fost trimis de Galatasaray după un sezon dezolant

Moruţan, o dezamăgire uriaşă: Unde a fost trimis de Galatasaray după un sezon dezolant

În momentul în care l-a dus pe Moruţan, la Galatasaray, cu surle şi trâmbiţe, Ioan Becali a încercat să-l responsabilizeze, inclusiv prin declaraţii publice.

„Dacă vă spun eu cum a fost primit Moruţan, n-o să mă credeţi! Eu n-am văzut niciodată aşa ceva, nici la Barcelona. A fost primit ca în filmele hollywoodiene sau în filmele indiene. Moruţan va trebui să zburde!“, a spus Ioan Becali.

Acum, la un an după aceste declaraţii, Moruţan se pregăteşte să „zburde“ în liga a doua din Italia. Pentru că a fost împrumutat de Galatasaray în Serie B, la Pisa. Unde va fi coleg cu alţi doi români, Marius Marin (23 de ani) şi Adrian Rus (26 de ani).

Pisa a ratat promovarea în Serie A, „la mustaţă“, la finalul sezonului trecut, pierzând barajul cu Monza, în prelungiri, cu scorul de 4-6, la general. Acum, dacă Pisa va obţine promovarea în Serie A, italienii trebuie să plătească 4 milioane de euro pentru transferul definitiv al lui Moruţan de la Galatasaray.

34

de meciuri, 3 goluri şi 5 pase de gol a adunat Olimpiu Moruţan, la Galatasaray, club care l-a achiziţionat de la FCSB pentru 4,1 milioane de euro.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…