Moşteanu: România nu mai are nevoie de încă o criză; suspendarea preşedintelui nu e o soluţie

Moşteanu: România nu mai are nevoie de încă o criză; suspendarea preşedintelui nu e o soluţie

România nu mai are nevoie de încă o criză la cele trei pe care le traversează deja, precizează purtătorul de cuvânt al USR, Ionuţ Moşteanu, care menţionează că suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis, iniţiată de AUR, nu reprezintă o soluţie la aceste probleme.

"România nu mai are nevoie de încă o criză la cele trei pe care le traversează deja: cea sanitară, energetică şi politică. România are nevoie urgent de un guvern stabil, cu o majoritate solidă în Parlament, care să gestioneze pandemia şi preţurile la energie, care să facă bugetul şi să implementeze reformele din PNRR. O nouă criză nu ar face decât să prelungească actuala criză politică şi să îngreuneze şi mai tare gestionarea pandemiei. În actualul context, suspendarea preşedintelui nu este o soluţie la problemele pe care România le traversează", a declarat Moşteanu, luni, pentru AGERPRES.

Luni, copreşedintele AUR George Simion a anunţat iniţierea procedurilor de suspendare a preşedintelui Klaus Iohannis.

Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu a afirmat că, în momentul în care USR se va alătura demersului de suspendare din funcţie a şefului statului, social-democraţii vor discuta şi ei acest subiect în forurile de conducere şi vor lua o decizie. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...