Motivul incredibil pentru care o tânără a cerut să stea în celulă, nu în arest la domiciliu: „Nu o suport!”

Motivul incredibil pentru care o tânără a cerut să stea în celulă, nu în arest la domiciliu: „Nu o suport!”

S-a întâmplat în Ischia. „Chiar nu ne înțelegem, nu pot să o suport”, a spus tânăra, aflată în arest la domiciliu, după ce a fost găsită având asupra sa un kilogram de hașiș. „Mai bine într-o celulă decât în arest la domiciliu cu mama", a spus femeia de 23 de ani, care a mers la carabinieri.

Femeia a cerut să fie dusă la închisoare FOTO Shutterstock

Mai bine închisoarea decât să fie în arest la domiciliu, acasă cu mama ei. „Nu prea ne înțelegem, nu pot să fac asta", așa a spus femeia în momentul în care a evadat și s-a prezentat la carabinieri, cerând să fie dusă în celulă, relatează Sky TG 24.

Protagonista este o femeie de 23 de ani, arestată în Casamicciola, pe insula Ischia, după ce a fost găsită cu un kilogram de hașiș. Tânăra, rezidentă în Pozzuoli, fusese plasată în arest la domiciliu în așteptarea procesului. După ce au fost informate autoritățile judiciare, militarii au decis să o țină în camera de securitate până la audierea în fața judecătorului.

Drogurile erau ascunse în geantă

Tânăra a intrat în bucluc după ce a fost percheziționată de militari în Casamicciola, unul dintre orașele de pe insula Ischia. Indignată, aceasta le-a spus carabinierilor că se afla pe insulă pentru recreere, însă atitudinea și răspunsurile sale i-au făcut pe anchetatori să devină suspicioși.

După ce au percheziționat-o, aceștia au găsit zece pachetei de hașiș, cu o greutate totală de un kilogram. Drogurile erau ascunse în geanta ei de umăr. Astfel, a fost nevoie de timp pentru întocmirea actelor și informarea autorităților judiciare, iar fata a fost transferată la domiciliul ei din Pozzuoli pentru a aștepta procesul.

În casă a fost găsit un pistol

De asemenea, militarii au decis să percheziționeze apartamentul în care, pe lângă mamă, locuiește și fratele ei, o persoană deja cunoscută de poliție . Acesta este un tânăr de 20 de ani care execută arest la domiciliu.

În apartament, militarii au găsit un pistol semiautomat "Beretta" de calibru 7,65. Arma, care va fi supusă unor teste balistice pentru a se verifica posibila sa utilizare la crime sau la alte infracțiuni, era ascunsă în compartimentul de apă al aparatului de cafea. Tânărul a fost dus la închisoare. La scurt timp după aceea, tânăra de 23 de ani, plasată în arest la domiciliu, s-a prezentat la poliție, mărturisind că a evadat. „Pur și simplu nu pot să fiu cu mama, nu ne înțelegem. Duceți-mă la închisoare", a spus ea.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat