Motivul pentru care Iulia Albu s-a separat de Mike după America Express: „Eram aproape despărțiți înainte de a pleca“

Motivul pentru care Iulia Albu s-a separat de Mike după America Express: „Eram aproape despărțiți înainte de a pleca“

Criticul de modă Iulia Albu s-a plâns de faptul că iubitul său era agresiv verbal. Separarea lor nu a durat mult însă.

Iulia Albu și Mike FOTO Instagram

Între Iulia Albu și Mike au apărut tensiuni în timp ce filmau la America Express. Criticul de modă s-a plâns de faptul că partenerul său devenise agresiv verbal.

La ediția de marți, 24 octombrie, criticul de modă a cedat și a început să plângă în fața camerelor de filmat, pentru că nu mai putea suporta comportamentul iubitului ei. Tensiunile dintre cei doi au fost sesizate și de telespectatori, iar fanii vedetei l-au acuzat pe iubitul acesteia că a umilit-o în emisiune, scrie Libertatea.

Iulia Albu a dezvăluit că s-a despărțit de Mike după ce s-au întors de la America Express și a recunoscut că acesta devenise foarte agresiv cu ea. Problemele erau mai vechi, a dezvăluit ea: „Noi eram aproape despărțiți înainte de a pleca. Pe perioada America Express, au intrat dracii în el. Dar după i-au ieșit. După ce ne-am întors, am fost despărțiți o lună jumătate. Au fost mai multe motive, iar participarea la show a fost mult prea mult pentru noi”, a declarat Iulia Albu pentru cancan.ro.

Spre surprinderea tuturor, Iulia Albu și Mike s-au împăcat după o lună și jumătate. „Acum suntem bine. Pentru că ne iubim foarte mult și ne-am dat seama că nu putem trăi unul fără celălalt. Dar atunci nu mai mergea. Eu m-am întors foarte supărată. Pentru că m-a făcut să mă simt prost. Am locuit apoi fiecare în altă casă, complet separați. Ceea ce se întâmplă în multe cupluri. „Nu a fost agresiv fizic, ci doar verbal. Altfel nu mai acceptam să ne împăcăm”, a dezvăluit Iulia Albu.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Ce se întâmplă? / Bombardiere strategice americane B-52H au înconjurat enclava rusă Kaliningrad de la Marea Baltică

2 Horoscop joi, 30 mai. Racii sunt prea curioşi, iar fecioarele nu se pot concentra

3 N-o să vă vină să credeți, dar acest articol a fost publicat în revista SRI...

4 VIDEO Surpriză de proporții, drona care ar fi lovit radarul din Rusia ar fi de fabricație portugheză

5 O lege mai mult decât interesantă promulgată de președintele Iohannis...