Motreanu: Mi s-a prezentat că sunt suspect, iar legat de o eventuală demisie o să discut cu conducerea PNL

Motreanu: Mi s-a prezentat că sunt suspect, iar legat de o eventuală demisie o să discut cu conducerea PNL

Vicepreședintele Camerei Deputaților Dan Motreanu a declarat joi, la ieșirea de la DNA, că i s-a prezentat calitatea de suspect, dar că procurorii nu i-au dat alte amănunte, urmând să aibă loc o audiere.

Întrebat dacă își va da demisia din funcția de prim-vicepreședinte PNL, Motreanu a a arătat că va discuta cu conducerea partidului. "O să discut cu conducerea partidului și vedem după următoarea audiere și voi lua o decizie.

Vicepreședintele Camerei Deputaților Dan Motreanu s-a prezentat joi la Direcția Națională Anticorupție , fiind citat de procurori într-un dosar de corupție.

Potrivit unor surse judiciare, prim-vicepreședintele PNL a fost chemat la DNA în dosarul în care este urmărit penal George Scutaru, fost consilier prezidențial, pentru complicitate la luare de mită și spălare de bani. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?