Mouratoglou spune că „vorbește zilnic” cu Simona Halep

Mouratoglou spune că „vorbește zilnic” cu Simona Halep

Antrenorul francez a afirmat că ține zilnic legătura cu Simona Halep, care a fost suspendată provizoriu după ce a fost depistată pozitiv cu Roxadustat.

Patrick Mouratoglou si Simona HalepFoto: Antoine Couvercelle / Panoramic / Bestimage / Profimedia

Mouratoglou a explicat că situația Simonei este una foarte dificilă și a spus că o va susține în continuare pe eleva sa.

„Sunt în contact zilnic cu Simona, vorbim, îmi spune toate noutăţile. Sunt alături de ea în această perioadă dificilă. Cuvintele nu pot să cuprindă întreaga dificultate a situaţiei” - Patrick Mouratoglou, citat de TennisActu .

Agenția Internațională de Integritate a Tenisului a anunțat pe 21 octombrie că Simona Halep a fost suspendată provizoriu după ce a picat un test antidoping la US Open 2022.

La scurt timp după precizarea care a făcut înconjurul planetei, Simona Halep a spus: „Am fost notificată că am fost testată pozitiv la substanța numita roxadustat într-o cantitate extrem de mică. Voi lupta până la sfârșit să dovedesc că n-am luat niciodată intenționat o substanță interzisă”. Mai mult, fosta lideră WTA a precizat că se simte „complet confuză și trădată”.


Patrick Mouratoglou a refuzat inițial să comenteze situația elevei sale, iar apoi a postat un mesaj prin care și-a arătat susținerea față de româncă.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…