MS: Testul la COVID al ministrului Nelu Tătaru este negativ

MS: Testul la COVID al ministrului Nelu Tătaru este negativ

Testul la COVID 19 al ministrului Nelu Tătaru este negativ, a precizat sâmbătă Ministerul Sănătăţii.

"Şeful corpului de control al MS este în prezent asimptomatic şi se află internat din noaptea trecută la Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa. Menţionăm că testul la COVID 19 al ministrului Nelu Tătaru e negativ", informează Ministerul Sănătăţii.

Ministrului Sănătăţii, Nelu Tătaru i-au fost prelevate probe pentru un nou test COVID-19 , sâmbătă dimineaţă, în contextul în care directorul Direcţiei Control şi Integritate din cadrul Ministerului Sănătăţii a fost depistat pozitiv.

"Ministerul Sănătăţii confirmă că directorului Direcţiei Control şi Integritate din cadrul Ministerului Sănătăţii a fost depistat pozitiv la COVID-19. Acesta se afla internat în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. În acest caz s-a început ancheta epidemiologică pentru stabilirea contacţilor direcţi. Mai mult, în cadrul Ministerului Sănătăţii vor fi luate măsuri de dezinfecţie. În această dimineaţă, ministrului Sănătăţii, Nelu Tătaru i-au fost prelevate probe pentru un nou test COVID-19", informează Ministerul Sănătăţii. AGERPRES/(A-autor: Roberto Stan, editor: Cătălina Matei, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 De citit...