Mureş: Aproape 40 de studenţi la Medicină Militară, voluntari pentru sprijinirea activităţii DSP

Mureş: Aproape 40 de studenţi la Medicină Militară, voluntari pentru sprijinirea activităţii DSP

Circa 40 de studenţi din cadrul Catedrei de Medicină Militară s-au oferit voluntari pentru a sprijini activitatea Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Mureş, a anunţat, marţi, rectorul Universităţii de Medicină, Farmacie, Ştiinţe şi Tehnologie "George Emil Palade" din Târgu Mureş, Leonard Azamfirei.

"Începând de astăzi (marţi n.r.), 39 de studenţi din anii II şi III din cadrul Catedrei de Medicină Militară, studenţi ai Universităţii de Medicină, Farmacie, Ştiinţe şi Tehnologie 'G. E. Palade' din Târgu Mureş s-au oferit voluntari pentru sprijinirea activităţii DSP Mureş. În principal, ei vor efectua anchete epidemiologice alături de specialiştii din DSP. Respect pentru spiritul lor de solidaritate, pentru modul în care au reacţionat la nevoile existente. Mulţumiri şi pentru comandanţii lor. Astfel, din nou, UMFST este parte a efortului global de susţinere a binelui comunitar", a arătat Leonard Azamfirei, pe Facebook.

Rectorul consideră că acesta este un "patriotism decent, lipsit de zgomot şi, mai ales, eficient". AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…