Mureș: Fiul unui om de afaceri, scos de ISU din mașina în care a dormit toată noaptea

Mureș: Fiul unui om de afaceri, scos de ISU din mașina în care a dormit toată noaptea

Fiul unui om de afaceri din județul Mureș a fost scos, miercuri dimineața, din mașina sa, un BMW, parcat pe un trotuar din centrul municipiului Târgu Mureș, de către un echipaj aparținând Inspectoratul pentru Situații de Urgență Mureș, după ce a adormit și nu s-a trezit la apelurile repetate ale polițiștilor. Conform ISU, după deschiderea mașinii s-a constatat că tânărul este în viață și că nu este necesară intervenția echipajului SMURD, solicitat în ajutor, sau a forțelor de ordine dislocate în zonă.

Potrivit martorilor, mașina a fost parcată pe trotuar în fața unui restaurant, în noaptea de marți spre miercuri, de către tânărul respectiv, după ce ar fi circulat mai mulți zeci de metri pe contrasens. Imediat după ce mașina a fost parcată, șoferul s-a culcat fără a reacționa, timp de mai multe ore, la apelurile repetate ale forțelor de ordine sosite în zonă.

Întrucât unul dintre geamurile mașinii a fost lăsat ușor întredeschis, echipajul ISU Mureș nu a fost nevoit să spargă vreun geam pentru acordarea unor eventuale îngrijiri medicale tânărului din interior.
Tânărul, care a fost identificat ca fiind managerul executiv al unei companii în domeniul gazelor naturale, fondată de tatăl său, a fost coborât din BMW și urcat într-o mașină a Poliției Târgu Mureș.

Cercetările continuă pentru a se stabili în ce condiții a ajuns acel BMW pe trotuar, dacă mașina a lovit vreun obstacol în prealabil și de ce tânărul a adormit în mașină, mai ales că locuința acestuia se află la doar câțiva kilometri distanță de locul în care a parcat.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria