Mureş: Un echipaj pirotehnic al SRI a verificat o valiză suspectă, la Târgu Mureş; aceasta era goală

Mureş: Un echipaj pirotehnic al SRI a verificat o valiză suspectă, la Târgu Mureş; aceasta era goală

O valiză suspectă a fost observată, marţi dimineaţă, pe strada Liviu Rebreanu din Târgu Mureş, un echipaj pirotehnic al SRI efectuând verificările specifice în astfel de situaţii, care au arătat că aceasta era goală.

Potrivit IPJ Mureş, sesizarea a fost primită de Poliţia municipiului Târgu Mureş, la faţa locului deplasându-se o echipă operativă care a asigurat asigurat zona, a delimitat un perimetru de siguranţă în locul în care se afla valiza şi a restricţionat traficul din apropiere.

De asemenea, la faţa locului s-au deplasat un echipaj de ambulanţă, reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, jandarmi, precum şi o echipă pirotehnică din cadrul SRI, pentru efectuarea verificărilor necesare.

"În urma activităţilor specifice întreprinse, s-a stabilit faptul că valiza este goală, în continuare, efectuându-se verificări pentru identificarea proprietarului şi clarificarea întregii situaţii de fapt", mai precizează sursa citată. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…