Murgeanu, la DNA: Am fost chemat ca martor în legătură cu întâlnirea pe care am avut-o cu Dragnea în 2011 într-o benzinărie

Murgeanu, la DNA: Am fost chemat ca martor în legătură cu întâlnirea pe care am avut-o cu Dragnea în 2011 într-o benzinărie

Răzvan Murgeanu, fost consilier de stat, a afirmat vineri că a fost chemat la DNA în calitate de martor în dosarul Tel Drum, fiind întrebat de anchetatori despre întâlnirea pe care a avut-o cu președintele PSD, Liviu Dragnea, într-o benzinărie din localitatea Bolintin, în anul 2011.

"Am fost chemat în calitate de martor vizavi de întâlnirea pe care am avut-o cu domnul Dragnea în benzinăria din Bolintin. (...) Întâlnirea a inițiat-o o colaboratoare de-a domnului Dragnea. A fost o chestie informală. (...) Cu toate că era de notorietate ce se spusese de auditul lui DG Regio (Departamentul pentru politică regională și urbană — n.r.), era interesat (n.r. — Dragnea) ce se poate întâmpla și i-am spus care pot fi consecințele, atât. (...) El a întrebat care este situația, zic: situația este cea pe care o știi. Erau două chestiuni foarte clare — una era legată de o posibilă apartenență a firmei ca și cum ar fi a lui, mă rog, un lucru pe care nu aveai cum să-l dovedești, și mai era ceva legat de o condiție suspensorie în licitație. Nu îmi aduc aminte acum exact despre ce era vorba, dar știu că era ceva legat de ceva restrictiv", a declarat Răzvan Murgeanu, la ieșirea de la DNA.

El a adăugat că existau suspiciuni că societatea Tel Drum ar putea aparține lui Liviu Dragnea.

"Era un audit făcut de DG Regio, acel audit era foarte clar. Atenție, nu era făcut pentru județul Teleorman, erau vreo patru sau cinci județe. În cazul Teleorman aveau suspiciuni — că acolo se vorbea de suspiciuni, nu de chestiuni certe—, erau suspiciuni că cea mai importantă pentru care ar fi fost o mare problemă pentru că însemna 100% corecție — acea suspiciune se referea că ar putea ca firma Tel Drum să aparțină lui Liviu Dragnea", a precizat Răzvan Murgeanu.

Murgeanu a mai spus că l-a întrebat atunci pe Liviu Dragnea dacă firma Tel Drum este a sa, președintele PSD răspunzându-i: "Nu domnule, cum să fie firma mea".

Răzvan Murgeanu s-a prezentat vineri la sediul Direcției Naționale Anticorupție unde a fost audiat în calitate de martor în dosarul Tel Drum.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Hopa! A mai apărut o creștină în povestea fraților Tate!

2 VIDEO Noua Eră / Primul om de pe planetă care și-a întinerit vârsta organelor cu 25%

3 Fulgy, fiul Clejanilor, trece pe „hard” cu Bia Khalifa?

4 VIDEO „Ce să fac, mă băieți, cu banii ăștia?” / Patronul de club care se spărgea în figuri, condamnat la peste 8 ani de închisoare pentru contrabandă și…

5 „Începutul sfârșitului” / Fostul colonel FSB Igor Ghirkin, previziuni sumbre pentru trupele rusești de pe front