Musk l-a numit pe Kasparov un idiot pentru că i-a criticat planul de pace pentru Ucraina

Musk l-a numit pe Kasparov un idiot pentru că i-a criticat planul de pace pentru Ucraina

Ca prim pas, omul de afaceri a propus organizarea de referendumuri sub supravegherea ONU în teritoriile care se alăturaseră recent Rusiei.

Fondatorul Tesla și SpaceX, Elon Musk. Foto: EPA-EFE

Omul de afaceri Elon Musk l-a numit idiot pe jucătorul de șah Garry Kasparov (inclus de Ministerul Justiției al Federației Ruse în lista persoanelor fizice-agenți străini) pentru că a criticat declarațiile omului de afaceri cu privire la o reglementare pașnică în Ucraina.

Deși este adevărat că [Garry] Kasparov joacă șah aproape la fel de bine ca iPhone-ul meu, altfel e un idiot”, a scris Musk pe Twitter ca răspuns la comentariul jucătorului de șah de la CNBC .

De ce oamenii care stau în vilele lor confortabile din Silicon Valley îi spun Ucrainei cum să-și conducă propria afacere”, a spus Kasparov. În același timp, Musk a adăugat că „nu are nici măcar o casă, ca să nu mai vorbim de conac”.

Pe 3 octombrie, Musk și-a împărtășit propria viziune asupra condițiilor de pace din Ucraina. Ca prim pas, el a propus organizarea de referendumuri supravegheate de ONU în teritoriile recent anexate de Rusia. Potrivit fondatorului SpaceX, Crimeea va face parte oficial din Federația Rusă, iar Ucraina își poate declara un statut neutru.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…