Mutare-ȘOC cu miros de Iohannis! Europarlamentarul Siegfried Mureșan a trecut la PNL!

Mutare-ȘOC cu miros de Iohannis! Europarlamentarul Siegfried Mureșan a trecut la PNL!

Mutare-șoc cu miros de Iohannis! Europarlamentarul Siegfried Mureșan a trecut la PNL! Siegfried Mureșan, europarlamentar ales pe listele Partidului Mișcarea Populară, a trecut la PNL, au declarat Comisarul.ro surse politice. Sunt șanse mari ca acesta să deschidă lista PNL la alegerile europarlamentare din 26 mai 2019.

Mureșan este purtător de cuvânt al Partidului Popular European, cel mai mare grup politic din Parlamentul European și este negociatorul viitorului Buget al Comisiei Europene.

Partidul National Liberal este și el membru al familiei PPE.

UPDATE/PMP îi cere demisia lui Siegfried Mureșan din Parlamentul European: „A optat pentru PNL, unde i s-a garantat loc eligibil pe listele la europarlamentare”

​Partidul Mișcarea Populară îi cere demisia europarlamentarului Siegfried Mureșan din Parlamentul European, afirmând că acesta a negociat cu PNL, unde "i s-a garantat un loc eligibil pe listele pentru alegerile europarlamentare" din 2019.

Comunicatul de presă transmis de PMP:

"Suntem informați că tânărul europarlamentar Siegfried Mureșan și-a încheiat negocierile și a optat pentru Partidul Național Liberal, unde i s-a garantat un loc eligibil pe listele pentru alegerile europarlamentare de anul viitor.

Având în vedere principiile morale înalte afișate până acum în spațiul public și în relațiile din interiorul PMP de europarlamentarul Siegfried Mureșan, îi cerem ferm să demisioneze și din Parlamentul European, pentru ca partidul să își poată nominaliza următorul candidat de pe lista alegerilor din 2014.

Facem această solicitare pentru ca PMP să își poată menține reprezentarea în Parlamentul European. Avem speranța că Siegfried Muresan nu se va compromite, continuâd să ocupe un loc care a fost câștigat prin vot de lista de PMP, adjudecându-și eticheta de traseist."

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Am fost supusă abuzului sexual în țara mea. România m-a tratat ca un gunoi. Am ales să plec”

2 VIDEO Priviți, muci l-a făcut! O dronă kamikaze Switchblade americană lovește un tanc rusesc cu militari pe el

3 VIDEO Șefa Russia Today: Cine studiază în Occident merge direct în iad / Dacă Rusia nu câștigă războiul se va termina rău pentru toată omenirea

4 Sunt „carne de tun”? / Soldații din „republicile populare” protestează contra comandanților ruși

5 VIDEO Noua realitate din Rusia...