Mutu a acceptat provocarea lui Anghelache şi şi-a turnat apă cu gheaţă pe cap

Mutu a acceptat provocarea lui Anghelache şi şi-a turnat apă cu gheaţă pe cap

Atacantul echipei Petrolul, Adrian Mutu, a acceptat provocarea venită de la preşedintele executiv al FC Dinamo, Constantin Anghelache, şi a postat pe contul său de instagram un film în care apare pe stadionul "Ilie Oană" împreună cu doi angajaţi ai clubului care îi toarnă pe cap apă cu gheaţă.

Mutu a acceptat provocarea lui Anghelache şi şi-a turnat apă cu gheaţă pe cap (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Mutu a acceptat "leapşa" de la Anghelache după doar o oră şi jumătate şi a transmis mai departe provocarea către colegul său de echipă Pablo de Lucas, antrenorul secund al echipei naţionale Valeriu Răchită şi artiştii Cabron, Alex Velea, Antonia.

După ce a fost "botezat" de cei trei, Anghelache i-a provocat să-i urmeze exemplul pe jucătorul formaţiei Petrolul Ploieşti Adrian Mutu, pe antrenorul dinamovist Flavius Stoican şi pe preşedintele grupării Astra Giurgiu, Dinu Gheorghe: "Am o provocare pentru Adi Mutu, Flavius Stoican şi Dinu Gheorghe, zis «Vamă». Luaţi-o înainte sau plătiţi suta de euro".

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...