Nadal - Ruud în finala de la Roland Garros 2022. Ruud este primul jucător de la academia lui Nadal care îl înfruntă pe spaniol într-o finală de Grand Slam

Nadal - Ruud în finala de la Roland Garros 2022. Ruud este primul jucător de la academia lui Nadal care îl înfruntă pe spaniol într-o finală de Grand Slam

Casper Ruud se află în faţa primei sale finale de Grand Slam care va fi una cu totul specială pentru norvegianul care îl va întâlni pe mentorul său Rafael Nadal.

Ruud (locul 8 ATP) a avut parte de o semifinală fără emoţii împotriva croatului Marin Cilici (cap de serie 20) pe care l-a învins în 4 seturi, scor 3-6, 6-4, 6-2, 6-2. De cealaltă parte Nadal a început primul set cu emoţii în semifinala cu Zverev reuşind să salveze patru mingi de set. Din păcate, Zverez a avut parte de o accidentare urâtă din cauza căreia a trebuit să abandoneze pe finalul setului secund, la scorul de 6-6.

Nadal a obţinut calificarea în marea finală chiar în ziua în care a împlinit vârsta de 36 de ani şi se va lupta cu un jucător crescut la propria academie pentru a pune mâna pe cel de-al 14-lea titlu de la Paris.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”