Nadia Comăneci, viață sănătoasă la 61 de ani: Fotografii viralizate pe Twitter

Nadia Comăneci, viață sănătoasă la 61 de ani: Fotografii viralizate pe Twitter

În România, din păcate, mulți vorbesc despre sănătate – numărul lor a explodat în pandemie – însă, dacă pui lupa pe ei, nu fac mare lucru pentru a-și proteja sănătatea, cu adevărat. Pentru că acest lucru nu se întâmplă doar prin niște injecții și băgând în gură un pumn de pastile / suplimente. Ce-i drept, în România, cam la asta reducem sănătatea, motiv pentru care avem și farmacii din 2 în 2 metri.

Nadia Comăneci pune mare preț pe un stil de viață sănătos. FOTO: Arhiva Adevărul

În străinătate însă, mai precis în Occident și în SUA, sănătatea e întreținută prin sport, muncă, disciplină și transpirație. Dacă la noi, sportul de masă, mersul la sală, sunt niște mofturi, niște chestiuni trecute la „și altele“, în schimb, în alte țări ele reprezintă „ingrediente“ cruciale, când vorbim despre sănătate.

Nu degeaba Nadia Comăneci, la 61 de ani, continuă să-și facă antrenamentele la sala de fitness. De unde postează, periodic, imagini. Iar acum, la ultima ședință, fosta campioană olimpică a dat nas în nas cu un alt om care continuă să aibă grijă de sănătatea sa, la 75 de ani. Vorbim despre Arnold Schwarzenegger, actor, fost culturist și politician. Nadia și Arnold s-au fotografiat la intrarea în sală, iar românca a distribuit pozele pe contul ei de Twitter.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 El este interlopul care a închis Taverna Racilor. A făcut toxiinfecție și l-a reclamat pe Pescobar

2 Ion Țiriac, despre cazul Halep: „A făcut o greșeală, una singură. Dacă nu știa, e foarte trist”

3 „Sunt dezgustată” / Andreea Antonescu, după ce ar fi fost refuzată de Cătălin Bordea

4 „Mai degrabă, era așa adoptată să zic” / Prima declarație oficială a băiatului lui Buzatu despre amanta baronului PSD

5 Liderul PSD, avalanșă de gafe și minciuni în emisunea lui Gâdea, la Antena 3