Napoli a avansat în playoff-ul Ligii Campionilor

Napoli a avansat în playoff-ul Ligii Campionilor

Echipa italiană Napoli a învins cu scorul de 4:2 pe teren propriuechipa olandeză Ajax Amsterdam, în meciul din turul al patrulea din faza grupelor Ligii Campionilor și și-a asigurat accesul în optimile de finală ale turneului. Întâlnirea a avut loc miercuri.

Napoli-Ajax în Liga Campionilor. Foto: EPA-EFE

Golurile au fost marcate în rândul învingătorilor de Irving Lozano (minutul 4), Giacomo Raspadori (16), fostul mijlocaș Rubin și Lokomotiv, Khvicha Kvaratskhelia (62, de la penalty) și Victor Osimkhen (90). Pentru învinși au marcat pe Davy Klassen (49) și Steven Bergwijn (83, din penalty).

Napoli a câștigat a patra victorie în patru meciuri și și-a asigurat un loc în fazele eliminatorii ale Ligii Campionilor. Napolitanii conduc Grupa A. Urmează englezii de la Liverpool (6 puncte), Ajax (3) și scoțienii de la Glasgow Rangers (0). Întâlnirea rundei a patra dintre Liverpool și Rangers va începe la ora 22:00, ora Bucureștiului.

În turul următor din Grupa A, Napoli va întâlni pe Glasgow Rangers, în timp ce Ajax va juca acasă cu Liverpool. Ambele întâlniri vor avea loc pe 26 octombrie.

Faza grupelor Ligii Campionilor se va încheia pe 2 noiembrie. Echipele care ocupă locurile I și II în grupe vor avansa în playoff-urile turneului. Cluburile de pe locul trei vor juca în playoff-ul Ligii Europa.

Ieri, echipa spaniolă Real Madrid și cea engleză Manchester City și-au asigurat drumul spre optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”