Napoli face șah-mat apărarea lui Klopp în Liga Campionilor. Barcelona și Bayern Munich câștigă fără emoții în "grupa morții"

Napoli face șah-mat apărarea lui Klopp în Liga Campionilor. Barcelona și Bayern Munich câștigă fără emoții în "grupa morții"

Fanii fotbalului au avut parte de meciuri spectaculoase și în a doua zi din grupele Ligii Campionilor. Napoli a făcut surpriza serii obținând o victorie la 3 goluri diferență pe teren propriu cu Liverpool.

Napoli face șah-mat apărarea lui Klopp în Liga Campionilor. FOTO Shutterstock

Ajax Amsterdam a deschis seara de meciuri din Liga Campionilor cu o victorie categorică, scor 4-0, pe teren propriu cu Rangers. În celălalt meci al grupei, Napoli s-a distrat cu apărarea celor de la Liverpool pe teren propriu. Italienii au deschis rapid scorul încă din minutul 5 după ce Ziellinski a transformat un penalty. Gazdele puteau majora diferența în minutul 18, dar Osimhen a ratat un penalty. Anguissa a dublat avantajul gazdelor 13 minute mai târziu.

Până la pauză, Napoli și-a mai majorat avantajul prin reușita lui Simeone, intrat cu doar 3 minute înainte de pauză. Ziellinski a reușit dubla la doar 2 minute de la revenirea echipelor de la cabine. Diaz a redus din handicap pentru oaspeți dar formația antrenată de Jurgen Klopp nu a mai reușit să revină pe tabelă până la final.

Barcelona și Bayern Munich au reușit să obțină cele 3 puncte în grupa morții în confruntarea cu Viktoria Plzen și Inter Milano. Spaniolii s-au impus cu scorul de 5-1, partidă în care Lewandowski a reușit primul hatrick în tricoul catalanilor. În cealaltă partidă a grupei C, Bayern Munich a câștigat pe terenul italienilor de la Inter Milano, scor 2-0.

Trupa lui Simeone, Atletico Madrid, a obținut cu greu prima victorie în noul sezon din Liga Campionilor pe teren propriu cu Porto. A fost un meci cu un final spectaculos încheiat după 11 minute de prelungiri. Hermoso a deschis scorul pentru gazde în prelungirile partidei. Uribe a restabilit egalitatea în minutul 96, dar Griezmann a reușit să înscrie golul victoriei la ultima fază a partidei. În celălalt meci al grupei B, Club Brugge a câștigat pe teren propriu partida cu Bayer Leverkusen, scor 1-0.

În grupa D, Tottenham a câștigat fără emoții pe teren propriu cu Marseille grație dublei lui Richarlison din repriza secundă. În celălalt meci, Sporting Lisabona s-a impus la scor de neprezentare pe terenul câștigătoarei Europa League din sezonul trecut, Eintracht Frankfurt.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...