NBC: Procurorul din cazul Trump primește o nouă scrisoare de amenințare

NBC: Procurorul din cazul Trump primește o nouă scrisoare de amenințare

Unul dintre interlocutorii canalului TV american a remarcat că Alvin Bragg a primit deja câteva sute de amenințări.

Alvin Bragg. Foto: EPA-EFE

Procurorul districtual din New York, Alvin Bragg, al cărui birou îl investighează pe fostul președinte american Donald Trump, a primit o altă scrisoare de amenințare însoțită de prezența unei pulberi albe. Acest lucru a fost anunțat miercuri de canalul NBC , citând surse ale forțelor de ordine.

Potrivit acestuia, plicul scrisorii conținea fotografii cu Bragg și Trump, precum și o pulbere albă, care, după verificare, a fost recunoscută ca fiind inofensivă. Unul dintre interlocutorii postului a remarcat că procurorul a primit deja câteva sute de amenințări.

Procuratura regiunii New York investighează acuzațiile de raportare financiară frauduloasă ale Organizației Trump. Se presupune că respectivele acuzații ar fi legate de plata a 130.000 de dolari unei foste actrițe porno pentru tăcerea ei în legătură cu o relație intimă cu Trump.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...