"Ne e dor de tine mami" - îi transmit copiii prinţesei Charlene de Monaco, aflată în convalescenţă

"Ne e dor de tine mami" - îi transmit copiii prinţesei Charlene de Monaco, aflată în convalescenţă

Cei doi copii ai prinţesei Charlene de Monaco i-au transmis mamei lor aflate în convalescenţă că le este dor de ea, prin intermediul unor desene pe care le-au arătat vineri de la balconul palatului regal, cu ocazia celebrării zilei naţionale a principatului, relatează Reuters.

Charlene, o fostă înotătoare de performanţă, şi-a încetat îndatoririle publice deoarece se află în convalescenţă într-o locaţie secretă după ce s-a întors la Monaco după câteva luni petrecute în ţara sa natală Africa de Sud unde a fost supusă unor intervenţii chirurgicale.

"Ne e dor de tine, mami", a scris prinţesa Gabriella, în vârstă de 6 ani, în desenul cu două inimi mari roşii. Fratele ei geamăn, prinţul Jacques, i-a transmis prinţesei Charlene: "Te iubim, mami".

Cei doi copii au urmărit de la balconul palatului regal, alături de tatăl lor, prinţul Albert, o paradă organizată cu ocazia zilei naţionale a principatului Monaco, înainte de a intra pentru a-şi aduce desenele însoţite de mesajele pentru mama lor.

Foto: (c) Eric Gaillard/REUTERS



Charlene suferă de oboseală profundă şi va avea nevoie de câteva săptămâni pentru a se recupera departe de ochii publicului, a anunţat marţi palatul regal.

Prinţul Albert a declarat pentru revista PEOPLE că Charlene primeşte tratament într-o locaţie în afara Monaco pentru a i se proteja intimitatea.

"Pentru că ştiu că există zvonuri, permiteţi-mi să spun: nu este vorba despre COVID", a declarat Albert pentru revistă. "Nu este ceva legat de cancer. Nu este o problemă de relaţie personală. Şi dacă doriţi să discutăm o altă speculaţie, nu are legatură cu
o operaţie estetică sau o intervenţie la nivelul feţei", a mai spus el.

Prinţul Albert a spus că Gabriella şi Jacques vor putea să-şi viziteze mama imediat ce medicii le vor da permisiunea, însă acest lucru nu se va întâmpla în zilele următoare.

"Ei ştiu că ea va vorbi cu ei foarte curând. Le este dor de ea, desigur, însă ei înţeleg. Copiii la această vârstă înţeleg", a mai spus Albert.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro