Neamţ: Autocar cu 26 de persoane, implicat într-un accident rutier la Secuieni, pe E85; o femeie a fost rănită

Neamţ: Autocar cu 26 de persoane, implicat într-un accident rutier la Secuieni, pe E85; o femeie a fost rănită

Un autocar în care se aflau 26 de persoane a fost implicat, duminică, într-un accident rutier, pe E85, în localitatea Secuieni.

Purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa, a precizat că autocarul a lovit în partea din spate un TIR încărcat cu cereale, care se deplasa în aceeaşi direcţie.

"În urma accidentului rutier a rezultat o victimă, o femeie de 49 de ani, care a fost preluată de echipajul SAJ şi transportată la spital", a menţionat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

La locul evenimentului s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD din cadrul Detaşamentului Roman, dar şi un echipaj cu ambulanţă de la SAJ Roman.

Pompierii au acţionat pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor şi vor curăţa carosabilul de elementele rezultate în urma accidentului rutier.

Poliţiştii rutieri au deschis un dosar penal privind infracţiunea de vătămare corporală din culpă şi efectuează cercetări pentru a stabili cauzele şi împrejurările producerii accidentului. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria