Neamț: Deputatul Liviu Harbuz, candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Piatra Neamț

Neamț: Deputatul Liviu Harbuz, candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Piatra Neamț

Deputatul Liviu Harbuz a fost desemnat de conducerea filialei PSD Neamț să candideze pentru funcția de primar al municipiului Piatra Neamț, a anunțat, sâmbătă, într-o conferință de presă, Ionel Arsene, liderul filialei. Desemnarea lui Liviu Harbuz s-a făcut după ce în prealabil a fost derulat un sondaj de opinie. În cadrul măsurătorii au intrat deputații Liviu Harbuz și Vlad Marcoci și președintele organizației municipale, Aurelia Simionică.

"Am deplină încredere că Liviu Harbuz este viitorul primar al municipiului Piatra Neamț. Noi, cei din PSD, avem încredere în el, facem împreună echipă și putem face pentru cetățenii municipiului Piatra Neamț ceea ce își doresc", a declarat deputatul Ionel Arsene, liderul PSD Neamț.

"Pentru mine, acasă înseamnă Piatra Neamț, iubesc acest oraș și am acceptat această responsabilitate pe care mi-a acordat-o partidul. Dar candidez în primul rând pentru locuitorii municipiului Piatra Neamț. Piatra Neamț are nevoie de un primar vizionar care să rezolve problemele pietrenilor", a afirmat Liviu Harbuz.

Liviu Harbuz este medic veterinar, vicepreședinte al Colegiului Medicilor Veterinari și a fost președinte al Agenției Naționale Sanitar Veterinară între anii 2000 — 2004.

La Roman, candidatul PSD la funcția de primar este economistul Gheorghe Oprea, în timp ce la Târgu Neamț candidează actualul primar Daniel Harpa, la Bicaz primarul în funcție Nicolae Sălăgean, iar la Roznov primarul Ionel Ciubotaru.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Rusu, solistul hitului „Iarba verde de acasă“, va sta în închisoare trei ani VIDEO

2 „Greu de înțeles! Greu de acceptat” / Care ar fi cauza morții astrologului Mădălina Manole la doar 39 de ani

3 Bordelul din Apuseni unde partidele de sex erau filmate

4 Ce dramă a provocat un vibrator în familia unui zugrav din Prahova

5 VIDEO Ce vedeți s-a întâmplat la Reșița...