Neamț: Deputatul Liviu Harbuz, candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Piatra Neamț

Neamț: Deputatul Liviu Harbuz, candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Piatra Neamț

Deputatul Liviu Harbuz a fost desemnat de conducerea filialei PSD Neamț să candideze pentru funcția de primar al municipiului Piatra Neamț, a anunțat, sâmbătă, într-o conferință de presă, Ionel Arsene, liderul filialei. Desemnarea lui Liviu Harbuz s-a făcut după ce în prealabil a fost derulat un sondaj de opinie. În cadrul măsurătorii au intrat deputații Liviu Harbuz și Vlad Marcoci și președintele organizației municipale, Aurelia Simionică.

"Am deplină încredere că Liviu Harbuz este viitorul primar al municipiului Piatra Neamț. Noi, cei din PSD, avem încredere în el, facem împreună echipă și putem face pentru cetățenii municipiului Piatra Neamț ceea ce își doresc", a declarat deputatul Ionel Arsene, liderul PSD Neamț.

"Pentru mine, acasă înseamnă Piatra Neamț, iubesc acest oraș și am acceptat această responsabilitate pe care mi-a acordat-o partidul. Dar candidez în primul rând pentru locuitorii municipiului Piatra Neamț. Piatra Neamț are nevoie de un primar vizionar care să rezolve problemele pietrenilor", a afirmat Liviu Harbuz.

Liviu Harbuz este medic veterinar, vicepreședinte al Colegiului Medicilor Veterinari și a fost președinte al Agenției Naționale Sanitar Veterinară între anii 2000 — 2004.

La Roman, candidatul PSD la funcția de primar este economistul Gheorghe Oprea, în timp ce la Târgu Neamț candidează actualul primar Daniel Harpa, la Bicaz primarul în funcție Nicolae Sălăgean, iar la Roznov primarul Ionel Ciubotaru.

AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Comparați-i cu polițiștii noștri! Frate, filmele americane sunt pistol cu apă pe lângă ce fac băieții ăș…

2 Du-te, bă, în mă-ta! / Șerban Nicolae anunță că demisionează din PSD și se compară cu Hagi!

3 Stimaţi politicieni, vă spun eu de ce nu putem fabrica în ţară, „în plină pandemie”, medicamentele care ne tre…

4 Bocete în PSD din cauza listelor la alegeri. Şerban Nicolae, Liviu Pop şi Pleşoianu pleacă din partid trântind…

5 VIDEO PNL a aruncat în aer negocierile cu USR la Timiș. Liberalii s-au răzgândit cu 5 minute înainte de a ieși…