Neamţ: Doi şoferi din Dolj şi unul din Bucureşti, prinşi la volan sub influenţa cocainei

Neamţ: Doi şoferi din Dolj şi unul din Bucureşti, prinşi la volan sub influenţa cocainei

Doi şoferi din judeţul Dolj şi unul din Bucureşti au fost prinşi, duminică, de poliţiştii rutieri nemţeni în timp ce conduceau sub influenţa drogurilor.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, Ramona Ciofu, a declarat, luni, că cei doi şoferi din Dolj conduceau cu 138 kilometri, respectiv 128 kilometri pe oră, pe DN 2, pe un sector cu limita de 50 kilometri pe oră.

Cei doi bărbaţi în vârstă de 32 şi 33 ani au fost testaţi cu aparatul drugtest, iar rezultatul a ieşit pozitiv pentru cocaină în ambele cazuri.

"În cursul aceleiaşi zile, un tânăr, în vârstă de 18 ani, din municipiul Bucureşti, a fost depistat în trafic de poliţiştii rutieri. Întrucât manifesta un comportament nefiresc, acesta a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru cocaină. Tânărul de 18 ani a fost sancţionat contravenţional pentru săvârşirea unor gesturi obscene faţă de ceilalţi participanţi la trafic, cu amendă de 2.900 de lei", a precizat Ramona Ciofu.

Cei trei şoferi au fost conduşi la spital unde le-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii prezenţei în sânge a substanţelor stupefiante.

De asemenea, le-au fost reţinute permisele de conducere, fără drept de circulaţie.

Poliţiştii continuă cercetările pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...