Neamţ: Doi tineri au fost reţinuţi pentru trafic de droguri în urma unui flagrant

Neamţ: Doi tineri au fost reţinuţi pentru trafic de droguri în urma unui flagrant

Doi tineri din Piatra-Neamţ au fost reţinuţi pentru trafic de droguri, în urma unei acţiuni de prindere în flagrant delict urmată de trei percheziţii efectuate de poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Neamţ şi procurorii DIICOT, a anunţat, luni, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, agentul Dimitrie Mocanu.

"A fost constatată o infracţiune în flagrant delict, fiind ridicate, de la două persoane, aproximativ 20 de grame de substanţă vegetală cu aspect de canabis, destinate comercializării. Ulterior, poliţiştii au efectuat trei percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Piatra-Neamţ, la trei tineri, doi de 24 de ani şi unul de 25 de ani, cercetaţi pentru trafic şi deţinere în vederea consumului propriu de droguri de risc. În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat, în vederea confiscării, 10 grame de substanţă vegetală verde-olive, cu aspect de canabis, patru dispozitive de mărunţit, trei telefoane mobile, 50 de ţiple din material plastic şi un recipient din plastic ce prezentau urme de materie vegetală", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Cei trei tineri au fost conduşi la sediul DIICOT Neamţ, în vederea continuării cercetărilor. Faţă de doi dintre aceştia, magistraţii au dispus măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”