Neamţ: Două angajate ale unei bănci, reţinute; ar fi furat 270.000 de euro din conturile clienţilor

Neamţ: Două angajate ale unei bănci, reţinute; ar fi furat 270.000 de euro din conturile clienţilor

Două angajate ale unei bănci au fost reţinute, marţi, de poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Economice Neamţ, acestea fiind acuzate că au sustras din conturile unor clienţi circa 270.000 de euro.

"Din cercetări a reieşit că, în perioada 2015 - 2019, două femei de 34, respectiv 38 de ani, profitând de funcţiile deţinute în cadrul unei unităţi bancare, ar fi acţionat pentru delapidarea de importante sume de bani din conturile unor clienţi în modalitatea însuşirii pentru sine, fiind creat un prejudiciu estimat la 270.000 de euro", se arată într-un comunicat de presă al IPJ Neamţ.

Poliţiştii au efectuat, marţi, şase percheziţii domiciliare şi au ridicat înscrisuri cu valoare probatorie, în vederea continuării cercetărilor.

Cele două angajate ale băncii au fost aduse cu mandat la sediul IPJ Neamţ iar în baza probatoriului administrat, poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de acestea.

Femeile sunt acuzate de delapidare, acces ilegal la un sistem informatic, efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos şi spălare de bani. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă şi mor pentru Ucraina? Au fugit în ţări străine cu tot cu bogăţiile furate în Ucraina?”

2 ULTIMA ORĂ CCR aruncă în aer Justiția din România? Udrea, printre beneficiari!

3 VIDEO Priviți, aceasta este o dronă Orlan-10 a armatei Rusiei furată de un căpitan rus și trimisă acasă „la pachet”!

4 Previziunile lui George Friedman pentru următorii 10 ani: Se ridică Polonia și Turcia

5 Ioan T. Morar / „Dacă arătarea asta i se pare frumoasă vreunui bărbat...”