Neamţ: Două persoane au fost reţinute de poliţişti după ce au păcălit un bătrân şi au făcut un credit pe numele lui

Neamţ: Două persoane au fost reţinute de poliţişti după ce au păcălit un bătrân şi au făcut un credit pe numele lui

Două persoane din Târgu Neamţ au fost reţinute de poliţişti fiind acuzate de înşelăciune după ce au păcălit un bătrân să semneze un contract bancar în sumă de 5.000 lei.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subcomisarul Ramona Ciofu, a declarat, pentru AGERPRES, că cei doi suspecţi, în vârstă de 38 respectiv 44 de ani, s-au oferit să cumpere mai multe bilete gratuite de călătorie de la un bărbat de 69 de ani, din Brusturi.

"Bărbatul de 69 de ani, având asupra sa cuponul de pensie, i-ar fi însoţit la o unitate bancară în Piatra-Neamţ, de unde urma să primească suma de bani promisă. În scopul asigurării credibilităţii, aceştia i-ar fi oferit suma de 300 de lei, solicitându-i totodată să semneze nişte documente. Ulterior, bărbatul a fost contactat telefonic de către o unitate bancară care l-a informat cu privire la rata lunară pe care trebuie să o achite, pentru un credit care fusese contractat de cele două persoane, pe numele acestuia", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Poliţiştii au întocmit dosar penal cu privire la săvârşirea infracţiunii de înşelăciune. AGERPRES / (AS - autor: Gabriel Apetrii, editor: Marius Frăţilă, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa