Neamţ: Hala pieţei din Tîrgu Neamţ, distrusă de un incendiu

Neamţ: Hala pieţei din Tîrgu Neamţ, distrusă de un incendiu

Acoperişul halei pieţei din Tîrgu Neamţ a fost distrus, sâmbătă seara, pe o suprafaţă de peste 1.000 de metri pătraţi într-un incendiu care a afectat şi mai multe anexe din vecinătate, potrivit informaţiilor furnizate, AGERPRES, de purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, sublocotenentul Adrian Rotaru.

Nu au fost persoane surprinse de incendiu. dar o femeie a suferit un atac de panică şi a primit îngrijiri medicale din partea unui echipaj de la Ambulanţă, a mai precizat sursa citată.

"La faţa locului se află 7 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autoscară, 3 ofiţeri şi 25 de subofiţeri. Incendiul este localizat şi se lucrează la lichidare", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

Deocamdată cauza incendiului este necunoscută.

Pe 20 iulie 2014 a fost distrusă de un incendiu şi Piaţa Centrală a municipiului Piatra-Neamţ. Pentru reconstrucţia pieţei au fost alocate 18 milioane lei de la Compania Naţională de Investiţii, însă tot procesul şi lucrările de reconstrucţie au durat aproape trei ani. AGERPRES / (A, AS - autor: Gabriel Apetrii, editor: Marius Frăţilă, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”