Neamţ: Incendiu la centrul comercial "Casa Afacerilor" din Roman; marfa din 26 standuri a fost distrusă

Neamţ: Incendiu la centrul comercial "Casa Afacerilor" din Roman; marfa din 26 standuri a fost distrusă

Un incendiu izbucnit, duminică, la centrul comercial "Casa Afacerilor" din municipiul Roman a distrus marfa din 26 standuri, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ, locotenentul Irina Popa.

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta cu flacără deschisă şi degajare mare de fum la mai multe standuri, cu posibilitatea propagării la întreaga clădire.

"Concomitent cu acţiunile pentru stingerea incendiului, forţele de intervenţie au acţionat pentru evacuarea unor bunuri aflate în interiorul centrului comercial. Incendiul a fost localizat şi lichidat în limitele găsite. Au ars articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte, aparate electronice şi electrocasnice, accesorii şi produse cosmetice din 17 standuri şi s-au deteriorat bunuri din alte 9 standuri. Suprafaţa afectată de incendiu este aproximativ 450 metri pătraţi", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost un scurtcircuitul electric, menţionează sursa citată. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Etnicii minoritari din armata rusă au început să vorbească în limba nativă pentru a nu fi bombardați de ucraineni

2 Așa arată prostia made in Rusia...

3 ULTIMA ORĂ Primul oficial ucrainean de top care admite că este „imposibil” ca Ucraina să învingă Rusia cu nivelul actual de sprijin din Occident

4 O nouă ameninţare lansată de propaganda rusă: „Două rachete nucleare vor lovi imediat. Una la Washington, cealaltă la Londra” VIDEO

5 Foarte interesante amănunte!