Neamţ: Pompierii alertaţi după ce un bărbat a tăiat o ţeavă de gaz metan într-un apartament al unui bloc

Neamţ: Pompierii alertaţi după ce un bărbat a tăiat o ţeavă de gaz metan într-un apartament al unui bloc

Un bărbat a tăiat, luni, o ţeavă de gaz metan într-un apartament al unui bloc din Piatra-Neamţ, situaţie care a alertat autorităţile.

Purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa, a declarat că bărbatul efectua lucrări de reamenajare în apartament şi a tăiat ţeava fără să ştie că pe acolo se face alimentarea cu gaz metan.

"Ajunşi la locul producerii evenimentului, pompierii au constatat că într-un apartament de la etajul al doilea se efectuau lucrări de reamenajare, fiind tăiată o ţeavă de gaz. Pompierii au acţionat pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor prin oprirea alimentării cu gaz şi aerisirea apartamentului. O echipă de la operatorul economic de distribuţie a gazelor a sosit la locul solicitării şi lucrează pentru remedierea situaţiei", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

În urma incidentului nu au fost victime. AGERPRES / (AS - autor: Gabriel Apetrii, editor: Marius Frăţilă, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...