Neamț: PSD a câștigat Consiliul Județean - numărătoare paralelă PNL

Neamț: PSD a câștigat Consiliul Județean - numărătoare paralelă PNL

PSD Neamț a câștigat alegerile pentru Consiliul Județean și își va impune președintele și cei doi vicepreședinți, potrivit unei numărători paralele a PNL.

Astfel, liberalii au admis că PSD va deține 18 dintre cele 35 de mandate, în timp ce PNL va fi în opoziție cu 17 mandate.

De asemenea, și liderii PSD Neamț au confirmat câștigarea alegerilor pentru Consiliul Județean, dar susțin că ar putea avea chiar 19 din cele 35 de mandate.

În afară de PSD și PNL, niciun alt partid nu a reușit să treacă de pragul de 5 la sută și astfel va fi un legislativ bi-partid.

Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, PSD l-a nominalizat pe liderul filialei, deputatul Ionel Arsene.

Pe de altă parte, PNL a câștigat cele două primării de municipii — Piatra Neamț și Roman — în timp ce social democrații au luat primăriile de orașe — Bicaz, Tîrgu Neamț și Roznov.

AGERPRES / (AS — autor: Gabriel Apetrii, editor: Marius Frățilă, editor online: Anda Badea)

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare . Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro .

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”