Negoiţă: Dragnea a greşit cu multe, o să spun în şedinţă

Negoiţă: Dragnea a greşit cu multe, o să spun în şedinţă

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a declarat vineri că preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a greşit cu multe, dar că va spune în cadrul şedinţei Comitetului Executiv Naţional (CExN) cu ce anume.

Întrebat dacă Liviu Dragnea a greşit, Robert Negoiţă a răspuns: "Da, cu multe. Lăsaţi că le spun în interior. Mulţi au greşit. (...) S-au făcut foarte multe greşeli, dar detaliile o să le spun în interior".

El consideră că o demisie a lui Liviu Dragnea din fruntea PSD este o idee care trebuie luată în calcul.

"Este o idee care trebuie luată în calcul. (...) În primul rând, cred că toate lucrurile acestea trebuie discutate în interior, dar, da, trebuie să luăm în calcul toate variantele. Un partid nu înseamnă un om, ar fi foarte grav să fie aşa", a răspuns Negoiţă, întrebat dacă Dragnea ar trebui să facă un pas în spate.

Social-democratul a adăugat că discuţiile din CExN trebuie să reprezinte un moment de reflecţie.

"Nu cred că este un moment de excluderi, ci de reflecţie. Este un moment în care chiar avem ce învăţa şi pe cale de consecinţă câştigăm. (...) Eu cred că din toate lucrurile care s-au întâmplat în săptămâna aceasta avem cu toţii de învăţat. Suntem capabili să învăţăm din asta, câştigăm cu toţii. Când zic cu toţii, zic chiar cu toţii. Nu suntem capabili să învăţăm şi pornim iarăşi pe răzmeriţe şi pe ranchiuni şi pe răzbunări, pierdem cu toţii", a afirmat el. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...