Nelu Tătaru: Am ajuns ciuma Europei nerespectând regulile și instigând la nerespectarea lor

Nelu Tătaru: Am ajuns ciuma Europei nerespectând regulile și instigând la nerespectarea lor

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a criticat dur miercuri nerespectarea regulilor sanitare și de distanțare fizică într-o declarație de presă la Târgu Mureș.

”Trăim un moment dificil. Cum am ajuns ciuma Europei? Am ajuns ciuma Europei nerespectând regulile și instigând la nerespectarea lor”, a spus Tătaru, cu referire la creșterea zilnică a numărului de infecții cu Covid-19.

El a mai spus că la acest moment nu se impune o nouă instituire al stării de urgență, dar a avertizat că starea de alertă va fi menținută cât timp e necesar.

”M-aș gândi cum facem ca toți dintre noi să ne respectăm partea noastră de treabă. Poate la un moment dat vom ajunge la supraglomerarea ATI, dar și agenții economici și populația care au beneficiat de măsurile de relaxare ar trebui să respecte regulile”, a adăugat ministrul Sănătății.

Sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

 
 
 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...