Nepal: Au fost găsite rămășițe ale avionului de mici dimensiuni dispărut

Nepal: Au fost găsite rămășițe ale avionului de mici dimensiuni dispărut

UPDATE ORA 10:45 Autoritățile din Nepal au găsit rămășițe ale avionului de linie dispărut miercuri în Nepal cu 23 de persoane la bord, a declarat miercuri pentru AFP ministrul nepalez al aviației, Aananda Prasad Pokharel. "Au fost găsite resturi de avion, complet calcinate, la Solighopte, în districtul Myagdi", a precizat sursa citată, adăugând că în jurul acestora puteau fi văzute cadavre.

Compania aeriană a revizuit în creștere numărul persoanelor care se aflau la bord, de la 21 la 23.

Un avion de linie de mici dimensiuni a dispărut miercuri într-o regiune muntoasă din vestul Nepalului, a anunțat anterior compania aeriană.

Un avion a dispărut în Nepal cu 21 de persoane la bord

Un avion de linie de mici dimensiuni a dispărut miercuri într-o regiune muntoasă din vestul Nepalului cu 21 de persoane la bord, inclusiv doi străini, a anunțat compania aeriană, informează Reuters și AFP.

"Nu mai există comunicații cu un avion ce a decolat de la Pokhara, la 125 km vest de Kathmandu, cu destinația Jomsom în această dimineață", a declarat Bhim Raj Rai, purtător de cuvânt de la Tara Air. Aparatul Twin Otter transporta 18 pasageri și trei membri ai echipajului.

"Două elicoptere sunt într-o misiune de căutare și salvare", a anunțat un responsabil de la aeroportul din Pokhara, Yogendra Kunwar, citat de Reuters.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro