Nervi, dezamăgire şi ameninţări în interiorul Antenelor/Ciuvică a dat tonul: ,,Eu v-am spus că nu vin dacă sunt sub 5000! ''/Carmen Avram şi Marius Tucă au refuzat să gireze ,,execuţia politică''

Nervi, dezamăgire şi ameninţări în interiorul Antenelor/Ciuvică a dat tonul: ,,Eu v-am spus că nu vin dacă sunt sub 5000! ''/Carmen Avram şi Marius Tucă au refuzat să gireze ,,execuţia politică''

Nervi, dezamăgire şi ameninţări între entităţile şi vedetele Trustului Intact după evenimentul organizat duminică după-amiază în zona Palatului Cotroceni de Antena3. Prezenţa dezamăgitor de mică, incidentele în care au fost implicaţi angajaţii televiziunilor concurente şi, mai ales refuzul unor grei ai trustului media de a gira evenimentul, au condus la o situaţie explozivă în interior. Iar tonul l-a dat un colaborator extern, Mugur Ciuvică, extrem de nervos, şi pe care doar insistenţele jenante ale lui Mihai Gâdea l-au făcut să se alăture aşa-zisei plimbări. În fapt, o mascaradă la care au fost prezente mai multe vedete din PSD, ca Gabi Firea şi Codrin Ştefănescu, decât vedete din trust ca Dan Capatos, Radu Tudor, Carmen Avram sau Marius Tucă. Nici măcar directorul general al Antena Group, Sorin Alexandrescu n-a fost prezent. Despre cele două fiice ale celui pentru care s-a organizat evenimentul, Dan Voiculescu, nici nu mai vorbim. Iar madam Voiculescu a trimis o scrisoare care a fost citită pe post. Deşi toţi au strâmbat din nas la auzul conţinutului. 

Dar să revenim. Puţină lume a observat că Mugur Ciuvică a ajuns la Cotroceni în ultima clipă. El a stat în maşină, undeva în apropiere, însă a refuzat să coboare, nervos că prezenţa la eveniment a fost cu mult sub estimări-peste 10.000 de oameni. Şi n-au fost nici un moment mai mult de 3000. Doar la insistenţele telefonice ale lui Mihai Gâdea, disperate, Ciuvică s-a alăturat manifestaţiei. Însă seara el a continuat să acuze în stânga şi în dreapta. L-a arătat cu degetul pe Radu Tudor, care deşi ştia că s-ar putea să fie nevoie de ajutorul lui, a preferat să plece în concediu. Ciuvică l-a acuzat şi pe Victor Ponta, că joacă la două capete, şi Gâdea trebuie, ca director al postului, să ia odată o decizie. ,,Vă spun că dacă o mermelim şi nu tăiem pisica, riscăm să cădem în capcana pe care ne-au întins-o ăştia doi(n.r. Ponta şi Băsescu)'', a vituperat Ciuvică. ,,Cred că la ora asta Ghiţă chefuieşte de bucurie că ne-am furat-o'', a mai spus acelaşi Ciuvică.

Cuvintele lui Ciuvică au lăsat o linişte mormântală în platoul unde se desfăşura o ediţie specială a emisiunii Sinteza Zilei, moderată de Mihai Gâdea.

La Cotroceni a fost prezentă Monica Ghiurco, de la TVR, dar a lipsit Simona Gherghe. A lipsit de asemenea un simbol al Antena3, Carmen Avram, cea care a adus postului premiile cu care îşi face reclamă. Carmen Avram a refuzat politicos să se alăture demersului în totalitate. La fel a procedat şi Marius Tucă. Spunând că nu e lupta lui.

Pe lângă toate acestea, printre angajaţii de rând se duc discuţii despre formarea unui grup care să meargă în faţa patronatului pentru a cere lămuriri cu privire la viitorul posturilor. De la arestarea lui Dan Voiculescu, pe diverse canale interne din trust au apărut zvonuri despre lipsa lichidităţilor şi restrângerea unor activităţi. Vom reveni cu amănunte interesante despre aceste aspecte. Pentru că marii democraţi de la Intact se pare că nu au sindicat.

Date sintetice

Dan Voiculescu a fost condamnat vineri la 10 ani de închisoare.

Antena3 a declarat decizia instanţei o execuţie politică.

Antena3 a organizat o manifestaţie la Cotroceni unde era aşteptată toată ţara.

La miting au participat cel mult 3000 de oameni.

Jandarmeria a declarat 4000 de participanţi, Antena3 a declarat 15.000.

La miting a fost agresată o angajată de la B1 TV, Mădălina Dicu.

Mai mulţi lideri PSD au participat la miting, în frunte cu Gabriela Firea.

Mai multe autocare cu membri PSD au fost aduse la Bucureşti.

Până la redactarea acestui material Antena3 n-a avut o poziţie oficială în legătură cu agresarea Mădălinei Dicu.


Citește și:

populare
astăzi

1 Halep, decizie majoră pentru French Open: Simona are de acum o singură șansă să joace la Paris

2 Lupta pentru Marea Neagră nu s-a încheiat

3 Câte rachete supersonice are Rusia pe stoc, potrivit estimărilor ucrainene

4 VIDEO George Simion, derapajul disperării? / Ți-au slăbit șuruburile, țărănușule?

5 Fostul slugoi al Elenei Udrea și-a cumpărat o vilă de 352 de metri pătrați în Belgia