Netflix: primele imagini din „The Crown“. Familia regală consideră noul sezon „exploatator“ FOTO

Netflix: primele imagini din „The Crown“. Familia regală consideră noul sezon „exploatator“ FOTO

Cel de-al cincilea sezon va fi lansat pe 9 noiembrie, la Netflix, și se va axa pe relația Prințului Charles, actualul rege, cu Prințesa Diana.

Imelda Staunton și Jonathan Pryce, în „The Crown“ FOTOGRAFII Netflix

Cel de-al cincilea sezon are o distribuție nouă: Imelda Staunton (cunoscută pentru rolurile din „Harry Potter“ și „Downton Abbey“) o va interpreta pe regina Elisabeta a II-a, în timp ce Jonathan Pryce va fi Prințul Philip.

La doi ani după ce sezonul 4 „The Crown“ a stârnit îngrijorări la Palatul Buckingham, teaserul pentru cel de-al cincilea sezon al dramei produse de Netflix „agită“ din nou apele.

Producția se concentrează pe căsătoria dintre Prințul Charles (Dominic West) și Prințesa Diana (Elizabeth Debicki) reginei Elisabeta a II-a. Povestea este plasată în anii ʼ90, când familia regală trece printr-o criză majoră de imagine.

Bazat pe fapte istorice, acest serial urmărește povestea reginei Elisabeta a II-a și trasează evenimentele politice și personale care i-au conturat domnia.

Potrivit unor surse apropiate familiei regale, noul sezon a fost descris drept „exploatator“. Jurnalista și autoarea Tina Brown, care a scris două cărți despre Casa Regală, a declarat că familia regală a fost „foarte nemulțumită“ și că a încercat să blocheze filmările ori de câte ori a fost posibil.

De câte ori pot, opresc filmările «The Crown» în locurile în care au influență. De exemplu, Colegiul Eton a refuzat să-i lase să filmeze acolo“, declara ea, în această primăvară. De asemenea, ea a precizat că Prințului Harry nu îi va plăcea deloc cum a fost portretizată mama sa.

„The Crown“: ultima schimbare de distribuție

Sezoanele 5 și 6 sunt ultimele din seria premiată cu Emmy și Globul de Aur și vor acoperi perioada 1990-2003.

Aceasta este ultima schimbare de distribuție pentru „The Crown“. Imelda Staunton apare în rolul Reginei Elizabeth II, Jonathan Pryce în rolul Prinţului Philip, Lesley Manville în rolul Prinţesei Margaret, Dominic West în rolul Prinţului Charles, Elizabeth Debicki în rolul Prinţesei Diana, Claudia Harrison în rolul Prinţesei Anne şi Olivia Williams în rolul Camilla Parker Bowles. Jonny Lee Miller preia rolul lui John Major.

Salim Daw este Mohamed Al Fayed şi Khalid Abdalla este Dodi Fayed. Teddy Hawley este Prinţul Harry şi Timothee Sambor este Prinţul William. Will Powell (Prinţul Harry) şi Senan West (Prinţul William) vor prelua rolurile în episoadele ulterioare.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”