Nevaccinat, Djokovici nu e primit nici în Canada. Out de la Montreal!

Nevaccinat, Djokovici nu e primit nici în Canada. Out de la Montreal!

Participarea lui Novak Djokovici la ultimul turneu de Gran Slam al anului, US Open, este în continuare puţin probabilă. Sârbul nu poate intra în Statetele Unite ale Americii, deoarece nu este imunizat anti-coronavirus. Novak Djokovici va rata sezonul de hard american. Fostul lider ATP nu poate participa la Montreal, iar organizatorii competiţiei şi-au explicat decizia. Regulile sunt simple, dacă Nole nu se va vaccina, nu i se va permite să evolueze la turneele programte în săptămânile următoare, scrie as.ro.

”Fie guvernul canadian va schimba regulile privind vaccinarea, fie Djokovici se va vaccina. Dar nu cred că cele două scenarii sunt realiste”, a explicat directorul turneului Masters de la Montreal, Eugene Lepierre.

În ianuarie, Novak Djokovici a fost protagonistul unui scandal imens, după ce a fost expulzat din Australia pentru că nu era vaccinat, ratând Open de la Melbourne. Nole era campionul en-titre şi nu a putut să-şi apere trofeul cucerit. Astfel, anul acesta, sârbul poate rata două din cele patru turnee de mare şlem. La ultimul la care a participat, Wimbledon, Djokovic a devenit campion, însă la Londra nu s-au acordat pucte ATP.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Rușii sunt „crăcănați”! / Exploziile de dimineață din Crimeea ar putea avea o importanță strategică majoră

2 ULTIMA ORĂ Rusia pregătește un atac masiv asupra Ucrainei din Belarus. Imaginile surprinse din satelit de pe aerodromul Zyabrivka

3 Ucraina pregătește contraatacul! / „Urechile rușilor se deschid doar atunci când o bâtă militară gigantică le lovește capul”

4 Un general ucrainean din GRU prins că a trimis Rusiei informații secrete a încercat să-i împuște pe anchetatori

5 „Mi-au măcelărit familia. Istoria se repetă pentru ultima oară”