Neymar cere un salariu de cinci ori mai mare pentru a-și prelungi contractul cu FC Barcelona

Neymar cere un salariu de cinci ori mai mare pentru a-și prelungi contractul cu FC Barcelona

Atacantul brazilian Neymar solicită un salariu de cinci ori mai mare decât cel pe care îl câștigă în prezent la echipa spaniolă de fotbal FC Barcelona pentru a-și prelungi contractul cu gruparea de pe Camp Nou, scrie presa iberică.

La sosirea sa la Barca, Neymar a încasat o primă de transfer de 8,5 milioane euro, conform dezvăluirilor făcute recent de Football Leaks, semnând totodată un contract pe cinci ani, care îi garanta un salariu de 9,18 milioane euro pe sezon, pentru un total de 45,9 milioane euro până în 2018. Acordul prevede, însă, bonusuri de performanță, care îi pot aduce brazilianului mai mulți bani decât prevedea contractul inițial.

Conform cotidianului AS, pentru a-și prelungi înțelegerea cu Barca, Neymar solicită un salariu de cinci ori mai mare, în valoare de 45 milioane euro brut. În aceste condiții, clubul catalan s-ar putea confrunta în curând cu probleme financiare, consideră ziarul spaniol, în condițiile în care oficialii acestei grupări negociază prelungirea contractelor celorlalte două vedete din lot: argentinianul Lionel Messi și uruguayanul Luis Suarez, ambii cu pretenții salariale ridicate.

AGERPRES (autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Țenea, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...