Neymar, de la „a mânca fundași pe pâine”, la „a devora mâncarea fundașilor”. Glume pe seama rotofeiului VIDEO

Neymar, de la „a mânca fundași pe pâine”, la „a devora mâncarea fundașilor”. Glume pe seama rotofeiului VIDEO

Accidentat în octombrie 2023, Neymar s-a întors în aceste zile în Arabia Saudită, deși nu va putea juca pentru Al Hilal până la jumătatea acestui an. Starul brazilian şi-a rupt ligamentul încrucișat al genunchiului stâng și se află în plin proces de recuperare, perioadă în care s-a îngrășat peste măsură. El a devenit ținta glumelor în mediul online, fanii ironizându-l cu orice ocazie.

"Neymar a trecut de la 'a mânca fundași pe pâine' la a devora mâncarea fundașilor", "Mâncarea de la cantină e bună", "Ce risipă", "Şi-a mâncat salariul", "E în depresie", au fost câteva dintre comentariile postate pe rețeaua X, la finalul lunii trecute, după ce brazilialianul și-a etalat colăceii. La scurt timp, Neymar a postat un scurt clip video în care și-a arătat abdomenul, dar a făcut și un gest obscen către cei care l-au ironizat.

Acum, sud-americanul a rebenit la Al Hilal și pare că iar are mai multe kilograme în plus, prilej pentru suporteri să reia ironiile la adresa sa, notează Globo.com: ”Te-ai pregătit pentru Super Bowl?” sau ”Arăți ca un om care nu se ridică de la masă până nu termină și mâncarea celorlalți”.

Neymar, plătit regește de arabi , reintră ușor-ușor în programul de pregătire al echipei. Totuși, el nu poate juca într-un meci oficial până în vară, când vaa fi refăcut 100%.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?