Nicholas de Roumanie se căsătorește cu Alina Maria Binder; nunta va avea loc în vara anului 2018

Nicholas de Roumanie se căsătorește cu Alina Maria Binder; nunta va avea loc în vara anului 2018

Nepotul Regelui Mihai, Nicholas de Roumanie Medforth Mills, a anunțat luni că a cerut-o în căsătorie pe Alina Maria Binder, nunta urmând să aibă loc în vara anului 2018.

"Îmi face o deosebită plăcere să anunț logodna mea cu domnișoara Alina Maria Binder. Cererea în căsătorie a fost făcută în luna iunie a acestui an, în timpul vacanței pe care am petrecut-o împreună în Cornwall, Marea Britanie", a scris Nicholas de Roumanie pe pagina lui de Facebook .

Nepotul Regelui Mihai susține că partenera lui este "o persoană foarte specială", precizând totodată că își dorește o căsnicie așa cum au avut bunicii săi.

"Dintotdeauna am privit cu admirație și respect căsnicia bunicilor mei și aceasta îmi doresc să fie un drept exemplu pe care Alina și cu mine să-l urmăm în căsnicia noastră. Am cerut acordul părinților domnișoarei Binder, aceștia dându-ne încuviințarea și bucurându-se alături de noi. De asemenea, am împărtășit fericita veste bunicului meu, Majestatea Sa Regele Mihai, și familiei. Suntem încântați că am primit binecuvântările și mesajele lor de felicitare", a mai scris Nicholas de Roumanie.

AGERPRES/(A — autor: Ana-Maria Ludatșer, editor: Mihai Simionescu, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”