Nicio referire la viitoarea vizită a lui Trump la Londra în discursul rostit miercuri de regina Elisabeta a II-a

Discursul reginei Elisabeta a II-a rostit miercuri, referitor la programul guvernului britanic pentru următorii doi ani, nu a inclus nicio referire la vizita planificată a președintelui american Donald Trump la Londra, transmite Reuters.

Anterior, autoritățile britanice au afirmat că nu există nicio schimbare în planul liderului de la Casa Albă de a efectua o vizită de stat în Marea Britanie, după ce presa locală a relatat că vizita ar fi fost amânată.

O dată exactă nu a fost stabilită deocamdată pentru această deplasare, convenită în timpul vizitei premierului britanic Theresa May la Washington în ianuarie, dar presa britanică a dezvăluit că aceasta ar putea avea loc în octombrie.

În urmă cu câteva luni, ministrul de externe britanic Boris Johnson a declarat că nu există niciun motiv pentru a anula vizita, în timp ce purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Sean Spicer, a spus că Trump intenționează să meargă la Londra și că "apreciază invitația amabilă a Majestății sale".

În discursul suveranei britanice s-a făcut însă o referire la vizita cuplului regal spaniol la Londra, prevăzută pentru luna iulie.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Corabia se scufundă, complicii au început să fugă...

2 VIDEO Gâdea și Antena 3, o nouă porcărie ordinară! Chiar nu-i închide nimeni pe acești teroriști mediatici?

3 Judecați voi...

4 Ghiciți voi care dintre ăștia este președintele PSD al CJ Olt...

5 Mare amator de prostituate tinere, Pieleanu a greșit grav estimările și pentru Dragnea și pentru Firea, pe ban…