Nick Bollettieri, sigur că Simona Halep va avea șansa de a câștiga un titlu de Mare Șlem

Nick Bollettieri, sigur că Simona Halep va avea șansa de a câștiga un titlu de Mare Șlem

Celebrul antrenor american de tenis Nick Bollettieri (85 ani) a felicitat-o pe românca Simona Halep pentru evoluția de la US Open, într-o postare pe Twitter, și a mai scris că va avea și ea șansa de a câștiga un titlu de Mare Șlem.

''Felicitări @Simona_Halep, @darren_cahill & echipa pentru un foarte bun @usopen! Cu siguranță veți avea șansele voastre să ridicați trofee GS (de Grtand Slam)'', a scris Bollettieri în rețeaua de socializare după victoria Serenei Williams cu 6-2, 4-6, 6-3 în fața Simonei , în sferturile de finală ale turneului de la Flushing Meadows.

Și fosta mare jucătoare americană de tenis Chris Evert a apreciat nivelul acestui sfert de finală, în aceeași rețea de socializare: ''Meci extraordinare, de înaltă calitate între @serenawilliams și @Simona_Halep ... Unul dintre cele mai bune meciuri feminine din acest an...''

Simona Halep a jucat o singură finală de Mare Șlem, în 2014, la Roland Garros, fiind învinsă de Maria Șarapova în trei seturi. A mai jucat semifinale la Wimbledon (2014) și US Open (2015), în timp ce la Australian Open cea mai bună performanță a sa este atingerea sferturilor de finală (2014, 2015).

De asemenea, Halep a jucat și o finală a Turneului Campioanelor (2014). Simona Halep colaborează cu antrenorul australian Darren Cahill din 2015.

AGERPRES (autor: Mihai Țenea, editor: Mihai Dragomir, editor online: Simona Aruștei)



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”