Nicolae Ciucă: Au fost alocate sumele necesare astfel încât să poată să fie asigurată plata concediilor medicale

Nicolae Ciucă: Au fost alocate sumele necesare astfel încât să poată să fie asigurată plata concediilor medicale

Nicolae Ciucă a adăugat că Guvernul are garanţia că, până la finalul anului, toate aceste sume vor fi asigurată fără să mai existe întârzieri. 

„Doresc să subliniez un aspect pe care l-am agreat în coaliţie şi care este cât se poate de important: au fost alocate sumele necesare astfel încât să poată să fie asigurată plata concediilor medicale şi avem garanţia că, până la finele anului, la următoarea rectificare, toate aceste sume să poată să fie asigurate fără să mai avem întârzieri în acest sens” , a declarat premierul României în timpul şedinţei de Guvern de astăzi. 

La finalul lunii aprilie datoriile Guvernului către firmele pentru decontarea concediilor medicale plătite angajaţilor ajunseseră la suma de 3,1 miliarde de lei. Conform CNSAS, în primele patru luni ale anului, Guvernul a rambursat firmelor suma de 2,23 de miliarde de lei.

 

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Mare lovitură pentru Kremlin. Kârgâzstan și Kazahstan adoptă alfabetul latin, renunță la cel chirilic: „Russkiy Mir se destramă”

2 Lovitură sub centură pentru Putin de la aliatul său, Lukașenko

3 SUA răspund Rusiei cu USS Gerald R. Ford - cel mai modern și scump portavion construit vreodată. Nava, pregătită de prima misiune

4 Moarte stupidă pentru un fotomodel, în camera de hotel. Tânăra a confundat ușa de la toaletă

5 „Regrupare tactică” la Lîman. Forțele de ocupație fug mâncând pământul. Kievul spune că toate căile de acces sunt ”sub controlul focului” ucrainean