Nicolae Ciucă, de Ziua Internaţională a Familiei: PNL rămâne un susținător puternic al drepturilor familiilor

Nicolae Ciucă, de Ziua Internaţională a Familiei: PNL rămâne un susținător puternic al drepturilor familiilor

Șeful Senatului, Nicolae Ciucă, a transmis, miercuri, un mesaj de Ziua Internaţională a Familiei, subliniind că familia este fundația societăților puternice și sănătoase.

Ciucă: PNL rămâne un susținător puternic al drepturilor familiilor FOTO Inquam Photos / George Calin

Sărbătorim astăzi, de Ziua Internațională a Familiei, iubirea, alinarea, sprijinul necondiționat și liniștea pe care le găsim acasă, în familie. Este fundația pe care se construiesc societăți puternice și sănătoase, bazate pe solidaritate, respect și încredere”, a scris președintele PNL, Nicolae Ciucă pe pagina de Facebook.

Nicolae Ciucă susține că Partidul Național Liberal „rămâne un susținător puternic” al drepturilor familiilor din România și un „promotor” al politicilor publice dedicate, în Guvern și Parlament.

"A crește o familie, a te întări în familia ta înseamnă a te întări în valori comune”, mai scrie Ciucă, citându-l pe Părintele Constantin Necula.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mutarea inteligentă a României prin care să obțină totul donând Patriot Ucrainei. Expert: „Ar fi ca un CASCO față de un RCA”

2 Așa o fi?

3 VIDEO Priviți ce face acest soldat ucrainean! / O nouă scenă de film american pe frontul din Ucraina

4 Fără precedent / Un fost oficial al serviciilor de informații militare americane spune că a demisionat din cauza războiului din Gaza

5 VIDEO Imagini greu de privit din Delta Dunării, unde bărci de mare viteză au intrat într-o colonie de pelicani