Nicolae Ciucă, întâlnire de taină cu un afacerist luat în calcul de Coaliție pentru Primăria Capitalei

Nicolae Ciucă, întâlnire de taină cu un afacerist luat în calcul de Coaliție pentru Primăria Capitalei

Liderul PNL, Nicolae Ciuca, a fost surprins, duminică seara, în timp ce discuta cu afaceristul Dan Ostahie, fondatorul companiei Altex, care ar fi luat în calcul de Coaliție pentru o eventuală candidatură la Primăria Capitalei.

Șeful PNL, întâlnire cu un afacerist luat în calcul pentru PMB. Sursa:gandul.ro

Întâlnirea ar fi avut loc la un local din București, într-o atmosferă relaxată, iar alături de cei doi ar fi fost și Remus Borza, apropiat al lui Nicolae Ciucă (devenit membru PNL în 2019, anterior fiind consilier al Vioricăi Dăncilă), potrivit imaginilor publicate de Gândul.ro, publicație care menționează că scopul discuțiilor ar fi fost o eventuală candidatură la Primăria Capitalei.

PSD și PNL nu au ajuns încă la o concluzie cu privire la candidatul pentru Primăria Capitalei, fiind testate mai multe variante de independenți, printre care managerul Spitalului Universitar de Urgență din București, Cătălin Cîrstoiu și omul de afaceri Dan Ostahie.

Cu toate că ambele partide au vehiculat în ultimele săptămâni alte nume, cum sunt cele ale Gabrielei Firea și a lui Sebastian Burduja, până la urmă Coaliția ar merge pe mâna unui independent pentru Primăria Capitalei.

Şi în 2008, PSD a susținut un independent, dar care fusese mult timp în formațiunea social-democrată. E vorba de Sorin Oprescu, care a reușit să intre în turul al II-lea cu Vasile Blaga, după ce i-a surclasat pe Cristian Diaconescu (12,33%) și Ludovic Orban (11,85%). La acel moment, sprijinul PSD a fost decisiv pentru Oprescu, în condițiile în care social-democrații aveau propriul candidat.

„Șanse egale” pentru Firea și Burduja

„În acest moment nu am ajuns să discutăm în detaliu şi un răspuns cât se poate de onest este acela că şi dacă ar fi să stabilim un candidat comun avem nevoie de evaluare, de sondare să vedem care este poziționarea celor care sunt posibil candidaţi şi, desigur, ne interesează foarte mult care este profilul candidatului în percepţia alegătorilor", a afirmat Nicolae Ciucă, fiind întrebat despre candidatul comun pentru București. Șeful PNL a menţionat că, după rezultatul sondajelor, se va analiza în coaliţie şi se va lua o decizie.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Voi ați văzut chestiile ăstea cu „Piedonii”

2 Inspector ITM către un patron: „Boule, s-gi p-la” / „Bă, mu-e, să te f-t în gură, analfabetule, milionarule în Euro!”

3 Ungaria tace și face...

4 „Și beat și treaz, Piedone nu candidează nici la președinție, nici la Primăria Capitalei. Punct. Așa să-mi ajute Dumnezeu”

5 Generalul(r) Virgil Bălăceanu, avertisment care dă fiori...