Nicoleta-Claudia Moldovan, numită secretar de stat la MENCȘ, printr-o decizie a premierului Cioloș

Nicoleta-Claudia Moldovan, numită secretar de stat la MENCȘ, printr-o decizie a premierului Cioloș

Nicoleta-Claudia Moldovan a fost numită în funcția de secretar de stat la Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice (MENCȘ), printr-o decizie a premierului Dacian Cioloș, care a fost publicată joi în Monitorul Oficial.

Nicoleta-Claudia Moldovan a fost numită în această funcție începând de joi, având în vedere o adresă a MENCȘ din 31 august.

Printr-o altă decizie a premierului Cioloș, Gabriel Liviu Ispas a fost eliberat, la cerere, începând de joi din funcția de secretar de stat la MENCȘ.

Totodată, Gheorghe Pătrașcu a fost numit în funcția de secretar de stat la MENCȘ, iar Emil Florin Albotă a fost eliberat din funcția de secretar de stat în același minister. În cazul acestora, deciziile intră în vigoare începând din 6 septembrie.

Pe de altă parte, Dorin-Emil Măntescu a fost eliberat, la cerere, din funcția de consilier de stat în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului, printr-o altă decizie a lui Cioloș.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Priviți, „dihăniile” HIMARS au început să „lucreze” asupra armatei ruse!

2 VIDEO Un soldat rus, lovit de o grenadă în timp ce îşi făcea nevoile

3 Serviciu secret / Putin nu mai are viață lungă

4 VIDEO O filmare cu coloana oficială a lui Putin „alergând” spre Kremlin a stârnit controverse în Rusia

5 FOTO Rămas fără comandanți, Vladimir Putin a trimis pe frontul din Ucraina un general obez aflat la pensie / Ce se știe despre generalul Pavel