Nicoleta-Claudia Moldovan, numită secretar de stat la MENCȘ, printr-o decizie a premierului Cioloș

Nicoleta-Claudia Moldovan, numită secretar de stat la MENCȘ, printr-o decizie a premierului Cioloș

Nicoleta-Claudia Moldovan a fost numită în funcția de secretar de stat la Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice (MENCȘ), printr-o decizie a premierului Dacian Cioloș, care a fost publicată joi în Monitorul Oficial.

Nicoleta-Claudia Moldovan a fost numită în această funcție începând de joi, având în vedere o adresă a MENCȘ din 31 august.

Printr-o altă decizie a premierului Cioloș, Gabriel Liviu Ispas a fost eliberat, la cerere, începând de joi din funcția de secretar de stat la MENCȘ.

Totodată, Gheorghe Pătrașcu a fost numit în funcția de secretar de stat la MENCȘ, iar Emil Florin Albotă a fost eliberat din funcția de secretar de stat în același minister. În cazul acestora, deciziile intră în vigoare începând din 6 septembrie.

Pe de altă parte, Dorin-Emil Măntescu a fost eliberat, la cerere, din funcția de consilier de stat în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului, printr-o altă decizie a lui Cioloș.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...