Nicușor Dan: Anunțul cel mai important făcut de Dragnea a fost că nu este încă prim-ministru

Nicușor Dan: Anunțul cel mai important făcut de Dragnea a fost că nu este încă prim-ministru

Anunțul cel mai important făcut miercuri de președintele PSD, Liviu Dragnea, a fost că nu este încă prim-ministru, a declarat președintele Uniunii Salvați România, deputatul Nicușor Dan.

"Anunțul cel mai important pe care l-a făcut Liviu Dragnea astăzi a fost acela că nu este încă prim-ministru și că PSD vrea să schimbe legea pentru ca domnia sa să fie prim-ministru, ceea ce e un lucru cu care ne-am obișnuit deja. (...) Singurul criteriu pe care l-a folosit Liviu Dragnea a fost loialitatea față de sine însuși și teama ca nu cumva dând această putere unei persoane importante din partid aceasta să nu-i preia locul", a declarat Nicușor Dan, la Palatul Parlamentului.

Potrivit acestuia, Sevil Shhaideh nu are anvergura necesară pentru a ocupa funcția de premier.

"Doamna Sevil Shhaideh nu are anvergura unui prim-ministru. O cunosc personal din perioada în care a lucrat în Ministerul Dezvoltării, a venit ca secretar de stat, împreună cu multă lume din gruparea Mazăre — Nicușor Constantinescu. A fost dintre cei care au susținut, la momentul acela, modificarea Legii urbanismului, care să permită din nou speculatorilor imobiliari să facă blocuri printre case, construcții pe spații verzi și așa mai departe. Cred că ăsta este stilul PSD, această numire rezumă modul în care va guverna PSD în următorii 4 ani. Nu va respecta legea, o modifică pentru interesul lor și se va comporta în mod dictatorial — un om va impune stilul PSD", a susținut deputatul USR.

El a menționat că acest punct de vedere va fi comunicat de delegația USR președintelui României.

Propunerea social-democraților pentru funcția de prim-ministru este Sevil Shhaideh , a anunțat miercuri președintele PSD, Liviu Dragnea. El a spus că "deocamdată" nu poate solicita această funcție pentru sine.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”