Nicuşor Dan: Vom face reparaţii pe 60 de bulevarde şi străzi

Nicuşor Dan: Vom face reparaţii pe 60 de bulevarde şi străzi

Municipalitatea va face anul acesta reparaţii pe 60 de bulevarde şi străzi aflate în administrarea sa, bugetul alocat în acest an fiind de patru ori mai mare decât în 2021, a anunţat primarul general, Nicuşor Dan.

"Am fost aseară în Sectorul 6 al Capitalei, pe unul dintre şantierele deschise în această perioadă pentru repararea străzilor. În 2022 am reuşit alocarea unui buget de patru ori mai mare decât anul trecut în ceea ce priveşte drumurile şi marcajele rutiere (60 de milioane de lei faţă de 15 milioane de lei în 2021), iar asta se va vedea în teren. Vom face reparaţii pe 60 de bulevarde şi străzi aflate în administrarea Primăriei Generale şi vom face marcaje rutiere pe 180.000 metri pătraţi, mult mai mult decât s-a făcut în 2020 şi 2021", a scris Nicuşor Dan, marţi, pe Facebook .

El i-a îndrumat pe cetăţeni să semnaleze zonele unde este nevoie de lucrări şi a precizat că informaţiile vor ajunge la Administraţia Străzilor pentru programarea intervenţiilor, în funcţie de buget. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”