Noi detalii despre moartea Mihaelei Galani

Noi detalii despre moartea Mihaelei Galani

Mihaela Galani era reprezentanta unei companii de pantofi din Constanța. Tânăra a murit la numai 33 de ani. Potrivit Antena 3, afacerista s-a stins din viață după ce în ultimele zile s-a simțit rău.

Afacerista a fost găsită inconştientă în mașina ei. Ulterior, reprezentanta companiei Gemelli Shoes a fost dusă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Constanţa. Mihaela a intrat în stop cardio-respirator în drum spre spital, iar medicii nu au mai putut să facă nimic pentru ea, în ciuda eforturilor de a o readuce la viață.

În urmă cu mai bine de 10 ani, fratele geamăn al Mihaelei Galani s-a stins din viaţă, iar moartea acestuia a devastat-o pe tânără. Tot în urmă cu 10 ani, Mihaela a făcut un transplant de rinichi în străinătate. De atunci, aceasta urma tratament cu dializă, iar medicii de peste hotare au anunțat-o după transplantul de atunci că va fi nevoită să facă o nouă operație după 10 ani, în 2021.

În urmă cu 10 ani a trecut printr-un transplant de rinichi

În primele zile ale anului 2022 în timp ce mergea la locul de muncă, Mihaelei i s-a făcut rău și a fost găsită inconștientă în mașină. Apropiații ei spun că aceasta a făcut stop cardiorespirator, potrivit ziuaconstanta.ro. Apar semne de întrebare și în ceea ce privește tratamentul cu dializă.

Dializa reproduce în mare măsură, funcțiile rinichilor la pacienții cu insuficiență renală cronică. Dar tratamentul de dializă nu înlocuiește integral toate funcțiile rinichilor, ceea ce înseamnă că aproape întotdeauna, pacienții vor trebui să urmeze în mod regulat un anumit tratament medicamentos. Acesta include medicamente antihipertensive, medicamente pentru reducerea nivelurilor de fosfați din sânge, vitamine și medicamente pentru stimularea producerii de globule roșii, pentru a preveni anemia.

O anchetă a fost deschisă în acest caz pentru a se stabili cauza decesului.


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...